Cartofi cu rosii si usturoi

Cartofi cu rosii si usturoi
Altele
6 porții
Foarte ușor
15 min
189 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 2.77 (0.46€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cartofi umpluti cu somon


Preparare

Preparare10 min
Gătire5 min
  • Se curata cartofii si se prajesc intr-o cratita cu un pahar de ulei.
  • Rosiile se decojesc, se taie cubulete si se adauga in cratita, se pune sare si se acopera cu un capac.
  • Se lasa cartofii sa fiarba inabusit timp de 10 minute, apoi se adauga usturoiul tocat marunt si se stinge focul.
  • La sfarsit se presara mararul tocat.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 189Kcal
  • Carbo: 35.3g
  • Grăsimi: 2.8g
  • Grăsimi sat.: 0.4g
  • Proteine: 4g
  • Fibre: 3.4g
  • Zahăr: 3.4g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (197g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+