Intii rupem buchetele conopida, o spalam si o fierbem in apa cu sare, circa 15 minute. Scurgem conopida si o lasam la racit. In tigaia de prajit, punem cca doua linguri de ulei si prajim la foc mijlociu, kaiserul taiat cuburele. Intr-un castronel zbatem ouale, adaugam parmezanul si amestecam bine.
Adaugam conopida peste compozitia de oua si o strivim bine cu o furculita. Apoi punem si kaiserul prajit, adaugam un picut de piper macinat si amestecam bine.
Curatim cartofii, ii spalam si taiem felii, apoi intr-o tava yena am pus un firicel de ulei, o mina buna de pesmet.
Asezam un strat de cartofi presaram foarte putina sare, acoperim cu un strat de conopida, apoi un strat de cascaval taiat feliute subtiri si continuam din nou cu cartofi, un pic de sare, conopida, cascaval si terminam cu un strat de cartofi. Acoperim cu un strat de pesmet, un firicel de ulei
Si bagam tava in cuptorul preincalzit la 190 de grade, timp de 30 - 40 de minute, pina cind vedem ca, cartofii se coloreaza deasupra.
Lasam sa se raceasca un pic, cit sa nu frigem limbuta si servim mincarea calda. Noua ne-a mai ramas si pentru a doua zi, pentru ca e destul de consistenta, asa ca am incalzit-o putin si pot spune ca era mai gustoasa decit in prima zi.
Comentarii:
Foarte bun
Mi se pare gustoasa si satioasa