Cartofi cu parmezan si bacon la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Curatam si taiem cartofii in 6.Condimentam cu sare, piper si cu condimentele grecesti si presaram cu paprika.
  • Pregatim un vas termorezistent cu capac, in care punem putin ulei si foarte putina apa( aproximativ 1/4 cup).Punem cartofii in vas, acoperim, si dam la cuptor, la 400-425F, timp de 30-35 minute.
  • Dupa jumatate de ora, scoatem cartofii din cuptor si adaugam parmezanul ras. Mai dam tava la cuptor timp de 5-7 minute, fara sa acoperim.
  • Intre timp, taiem baconul in bucatele mici, pe care le prajim intr-o tigaie,pana devin crocante.
    Scoatem cartofii din cuptor si presaram bucatele de bacon pe deasupra.
  • Turnam apoi o parte din grasimea lasata de baconul prajit peste cartofi. Se servesc imediat.

Punctează această reţetă

AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: