Se practica o despicatura, ca un buzunar, in cele doua jumatati de piept de pui. Se deschid buzunarele si se presara cu sare si piper.
Se combina jumatate din sunca tocata cu jumatate din cantitatea de Parmesan ras. Se indeasa aceasta mixtura in buzunarele de pui, apoi se adauga in fiecare cateva frunze de busuioc. Se inchid buzunarele fixandu-le cu cate 2-3 scobitori.
Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga in tigaie pieptii de pui si se prajesc cate 5-6 minute pe fiecare parte, la foc mic-mediu, pana ce carnea este facuta si rumenita. Se scot pieptii si se lasa sa se odihneasca 5 minute, pe un grilaj metalic, acoperiti lejer cu o bucata de folie de aluminiu.
Intre timp se adauga in tigaie usturoiul si se gateste 1-2 minute. Se adauga brandy-ul si se da mixtura in clocot, amestecand cu o spatula si racaind tigaia de sedimentele caramelizate lasate de carne.
Se sareaza si se pipereaza si se fierbe 2-3 minute, pana ce se evapora cea mai mare parte din lichid. Se adauga restul de sunca tocata si se amesteca bine. Se gateste sunca 2-3 minute. Se servesc buzunarele de pui alaturi de mixtura de sunca, presarate cu restul de Parmesan ras si ornate cu frunze proaspete de busuioc.