Uleiul se pune in cratita adaugam ceapa si-o calim putin, apoi usturoiul pt alte 2 minute, adaugam si carnea si amestecand din cand in cand (adaugand si stropi de apa daca e nevoie, sa nu se arda) lasam pe foc aproximativ 10-15 minute.
Condimentam, tragem de pe foc, adaugam lingura de gris si lasam sa se raceasca binisor. Deci nu trebuie sa fie 100% gatita pt ca merge si la cuptor.
Ungem o forma (a mea a fost de 23x33cm) cu putin ulei, asternem 3-4 foi de placinta (nu le ungem cu ulei pe fiecare) si o ungem pe ultima cu putin ulei si punem 1/4 din compozitia cu carne, iar 3-4 foi iarn carne.
Terminam cu foi de placinta, taiem in patrate sau romburi, turnam amestecul din smantana, apa minerala si ou si dam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos. O lasam putin sa se raceasca si-o taiem din nou pe urmele taieturilor deja facute.Se potriveste si cu ceva acru. E excelenta!
Ar fi mai bine daca la ingrediente am gasi toate ingredientele necesare.Afli doar daca citesti toata reteta ca-ti trebuie si foi, si smantana (cata?), apa minerala (cam cat?).Pacat de reteta, cred ca e buna.
Comentarii:
Din nou o reteta incompleta.Amestec de smantana????La ingrediente nu figureaza smantana,ou,apa minerala.
O sa fac reteta si cred ca va fi excelenta placinta!
Ar fi mai bine daca la ingrediente am gasi toate ingredientele necesare.Afli doar daca citesti toata reteta ca-ti trebuie si foi, si smantana (cata?), apa minerala (cam cat?).Pacat de reteta, cred ca e buna.
Buna