Burek cu carne
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Burger
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Uleiul se pune in cratita adaugam ceapa si-o calim putin, apoi usturoiul pt alte 2 minute, adaugam si carnea si amestecand din cand in cand (adaugand si stropi de apa daca e nevoie, sa nu se arda) lasam pe foc aproximativ 10-15 minute.
- Condimentam, tragem de pe foc, adaugam lingura de gris si lasam sa se raceasca binisor. Deci nu trebuie sa fie 100% gatita pt ca merge si la cuptor.
- Ungem o forma (a mea a fost de 23x33cm) cu putin ulei, asternem 3-4 foi de placinta (nu le ungem cu ulei pe fiecare) si o ungem pe ultima cu putin ulei si punem 1/4 din compozitia cu carne, iar 3-4 foi iarn carne.
- Terminam cu foi de placinta, taiem in patrate sau romburi, turnam amestecul din smantana, apa minerala si ou si dam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos. O lasam putin sa se raceasca si-o taiem din nou pe urmele taieturilor deja facute.Se potriveste si cu ceva acru. E excelenta!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
16/11/2016
Din nou o reteta incompleta.Amestec de smantana????La ingrediente nu figureaza smantana,ou,apa minerala.
16/11/2016
Ar fi mai bine daca la ingrediente am gasi toate ingredientele necesare.Afli doar daca citesti toata reteta ca-ti trebuie si foi, si smantana (cata?), apa minerala (cam cat?).Pacat de reteta, cred ca e buna.