Burek cu carne

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Burger


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Uleiul se pune in cratita adaugam ceapa si-o calim putin, apoi usturoiul pt alte 2 minute, adaugam si carnea si amestecand din cand in cand (adaugand si stropi de apa daca e nevoie, sa nu se arda) lasam pe foc aproximativ 10-15 minute.
  • Condimentam, tragem de pe foc, adaugam lingura de gris si lasam sa se raceasca binisor. Deci nu trebuie sa fie 100% gatita pt ca merge si la cuptor.
  • Ungem o forma (a mea a fost de 23x33cm) cu putin ulei, asternem 3-4 foi de placinta (nu le ungem cu ulei pe fiecare) si o ungem pe ultima cu putin ulei si punem 1/4 din compozitia cu carne, iar 3-4 foi iarn carne.
  • Terminam cu foi de placinta, taiem in patrate sau romburi, turnam amestecul din smantana, apa minerala si ou si dam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos. O lasam putin sa se raceasca si-o taiem din nou pe urmele taieturilor deja facute.Se potriveste si cu ceva acru. E excelenta!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

16/11/2016

Din nou o reteta incompleta.Amestec de smantana????La ingrediente nu figureaza smantana,ou,apa minerala.

(0) (0) abuz
16/11/2016

O sa fac reteta si cred ca va fi excelenta placinta!

(0) (0) abuz
16/11/2016

Ar fi mai bine daca la ingrediente am gasi toate ingredientele necesare.Afli doar daca citesti toata reteta ca-ti trebuie si foi, si smantana (cata?), apa minerala (cam cat?).Pacat de reteta, cred ca e buna.

(1) (0) abuz
16/11/2016

Buna

(0) (0) abuz



+