Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare.Dupa ce-au fiert ii curatam si ii pasam. Adaugam untul, telemeaua si cascavalul rase,oul si patrunjelul.
Potrivim gustul de sare si piper.Intr-un vas separat amestecam susanul cu pesmetul, in care vom tavali bulgarsii din cartifi, formati cu mainile umede.
Asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc putin deasupra.
Comentarii (46):
Super buna
Super, nu ma asteptam sa fie atit de buni
Super!!
Sunt foarte buni !!
PERISOARE DE CARTOFI
Foarte bune!!! dar mie in cuptor s-au pleostit si a trebuit sa le intorc ca nu se rumeneau si jos riscam sa se arda. Ce am gresit??? Puiu C
AM SA GATESC RETETA DE ZIUA MEA , CAND VINE FIUL MEU ACASA! PAR DELICIOASE
Tentant, abia aștept s-o încercăm!
F buna reteta!
Le voi face cat de curand!Multumesc!