Bulgarasi de cartofi cu branza

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare.Dupa ce-au fiert ii curatam si ii pasam. Adaugam untul, telemeaua si cascavalul rase,oul si patrunjelul.
  • Potrivim gustul de sare si piper.Intr-un vas separat amestecam susanul cu pesmetul, in care vom tavali bulgarsii din cartifi, formati cu mainile umede.
  • Asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc putin deasupra.

Punctează această reţetă

miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

adelina

Super buna

am gătit această rețetă
abuz

adriana

Super, nu ma asteptam sa fie atit de buni

am gătit această rețetă
abuz

Vic

Super!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt foarte buni !!

am gătit această rețetă
abuz

GICA

PERISOARE DE CARTOFI

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bune!!! dar mie in cuptor s-au pleostit si a trebuit sa le intorc ca nu se rumeneau si jos riscam sa se arda. Ce am gresit??? Puiu C

am gătit această rețetă
abuz

luminita_l2019

AM SA GATESC RETETA DE ZIUA MEA , CAND VINE FIUL MEU ACASA! PAR DELICIOASE

abuz

anonymous

Tentant, abia aștept s-o încercăm!

abuz
dan_a2015

dan_a2015

F buna reteta!

abuz
atena_p2014

atena_p2014

Le voi face cat de curand!Multumesc!

abuz
  • pagina 1 / 5