Bulgarasi de cartofi cu branza
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare.Dupa ce-au fiert ii curatam si ii pasam. Adaugam untul, telemeaua si cascavalul rase,oul si patrunjelul.
- Potrivim gustul de sare si piper.Intr-un vas separat amestecam susanul cu pesmetul, in care vom tavali bulgarsii din cartifi, formati cu mainile umede.
- Asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc putin deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
adelina
Super buna
am gătit această rețetă
adriana
Super, nu ma asteptam sa fie atit de buni
am gătit această rețetă
Vic
Super!!
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt foarte buni !!
am gătit această rețetă
GICA
PERISOARE DE CARTOFI
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune!!! dar mie in cuptor s-au pleostit si a trebuit sa le intorc ca nu se rumeneau si jos riscam sa se arda. Ce am gresit??? Puiu C
am gătit această rețetă
L
luminita_l2019
AM SA GATESC RETETA DE ZIUA MEA , CAND VINE FIUL MEU ACASA! PAR DELICIOASE
anonymous
Tentant, abia aștept s-o încercăm!

dan_a2015
F buna reteta!

atena_p2014
Le voi face cat de curand!Multumesc!
Punctează această reţetă