Budinca cu carne tocata si paste

Budinca cu carne tocata si paste
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Cele 2 cepe se calesc in putin ulei; cand s-a muiat ceapa, se adauga peste ea carnea si se calesc impreuna 10 minute.; adauga sare, piper, putin praf de chili. In timp ce se gateste carnea, fierbe al dente 200g paste.
  • Opareste spanacul ,toaca-l nu prea marunt si amesteca-l cu 1-2 catei de usturoi zdrobiti sio lingura de faina. Intr-un vas , uns cu unt si tapetat cu faina, montezi budinca, dupa cumurmeaza: pui jumatate din pastele scurse bine - primul strat; puijumatate din spanac -al doilea strat; acoperi cu feliute de cascaval- al treilea strat; pui carnea - al patrulea strat; apoi repeti straturile in ordine inversa.
  • Torni deasupra 3 oua batute ca pentru omleta. Dai la cuptor cam o ora. La 15 minute inainte de a fi gata, mai bati un ou cu jumatate din smantanasi o lasi lacuptor pana se implineste ora. Iese o budinca in straturi, foarteaspectuoasa si foarte buna.
lilidanaLilidana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Acum urmeaza sa o fac dar sunt convinsa ca e foarte buna!

abuz