Petitchef

Budinca cu carne tocata si paste

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cele 2 cepe se calesc in putin ulei; cand s-a muiat ceapa, se adauga peste ea carnea si se calesc impreuna 10 minute.; adauga sare, piper, putin praf de chili. In timp ce se gateste carnea, fierbe al dente 200g paste.
  • Opareste spanacul ,toaca-l nu prea marunt si amesteca-l cu 1-2 catei de usturoi zdrobiti sio lingura de faina. Intr-un vas , uns cu unt si tapetat cu faina, montezi budinca, dupa cumurmeaza: pui jumatate din pastele scurse bine - primul strat; puijumatate din spanac -al doilea strat; acoperi cu feliute de cascaval- al treilea strat; pui carnea - al patrulea strat; apoi repeti straturile in ordine inversa.
  • Torni deasupra 3 oua batute ca pentru omleta. Dai la cuptor cam o ora. La 15 minute inainte de a fi gata, mai bati un ou cu jumatate din smantanasi o lasi lacuptor pana se implineste ora. Iese o budinca in straturi, foarteaspectuoasa si foarte buna.


Întrebări:




Comentarii:

04/11/2012

Acum urmeaza sa o fac dar sunt convinsa ca e foarte buna!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Retete cu carne tocata Retete cu carne tocata

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează