Cele 2 cepe se calesc in putin ulei; cand s-a muiat ceapa, se adauga peste ea carnea si se calesc impreuna 10 minute.; adauga sare, piper, putin praf de chili. In timp ce se gateste carnea, fierbe al dente 200g paste.
Opareste spanacul ,toaca-l nu prea marunt si amesteca-l cu 1-2 catei de usturoi zdrobiti sio lingura de faina. Intr-un vas , uns cu unt si tapetat cu faina, montezi budinca, dupa cumurmeaza: pui jumatate din pastele scurse bine - primul strat; puijumatate din spanac -al doilea strat; acoperi cu feliute de cascaval- al treilea strat; pui carnea - al patrulea strat; apoi repeti straturile in ordine inversa.
Torni deasupra 3 oua batute ca pentru omleta. Dai la cuptor cam o ora. La 15 minute inainte de a fi gata, mai bati un ou cu jumatate din smantanasi o lasi lacuptor pana se implineste ora. Iese o budinca in straturi, foarteaspectuoasa si foarte buna.
Comentarii:
Acum urmeaza sa o fac dar sunt convinsa ca e foarte buna!