Pentru o masa usoara, rapida si echilibrata, alegeti Buddha Bowl! In trend pe Instagram, aceasta reteta combina o multime de alimente intr-un castron pentru o masa apetisanta si echilibrata nutritional. Pe de alta parte, este o varianta de a va transforma salatele clasice intr-o versiune mai atragatoare :-) Reteta nu are ingrediente precise, puteti pune ceea ce va place si mai ales ceea ce aveti la indemana.
Gatiti quinoa in apa sarata, timp de 10-12 minute. In partea de jos a unui castron mare, aranjati baby spanac. Pe o parte a castronului, adaugati quinoa gatita.
Apoi adaugati ardeiul rosu taiat fasii, langa quinoa. Apoi adaugati somonul afumat si taiat cuburi.
Aranjati sfecla rosie taiata cubulete, langa somon. Taiati jumatatea de avocado in fasii si puneti-o langa sfecla rosie.
Taiati jumatatea de morcov in benzi subtiri si infasurati-le pentru a forma trandafiri. Puneti fiecare trandafir in castron astfel incat sa se potriveasca.
In cele din urma, se presara cu seminte de susan si de floarea-soarelui. Se amesteca ingredientele pentru sos si se toarnal in Buddha Bowl.