Albusurile se mixeaza bine cu zaharul si se inblobeaza uleiul, apoi faina , praful de copt si cacaoua. Se coce in tava bine unsa cu unt si tapetata cu faina. Se lasa la racit.
Frisca se mixeaza bine cu zaharul, se adauga crema de mascarpone si se mixeaza pana devine o crema tare, se pune si vanilia. Gelatina se pune la inmuiat in zmeura impreuna cu zeama pe care o lasa, dupa 10 minute se pune pe foc,cand ajunge la fierbere se da la o parte .
Asamblare tort : Blatul racit se taie in doua felii si se insiropeaza. Se aseaza o felie de blat in forma de tort, se pune jumatate de crema, peste jeleul caldut si se da la rece.
Cand s-a inchegat bine jeleul punem restul de crema si acoperim cu cea dea doua felie de blat. Deasupra ornam cu un 1 plic de gelatina rosie si 100ml frisca.
Comentarii:
E f frumos