Tort "fiert"

Tort fiert
Desert
8 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tort cu ciocolata si caramel sarat


Preparare

Preparare30 min
Gătire35 min
  • Frecați gălbenușurile 300 g de zahăr bine, apoi se adaugă gelatina, făină și lapte, turnat treptat. La amestecul rezultat la fierbere; amestecată continuu până când începe să se îngroașe compoziția, dar nu fierbere.
  • Uitat să spun că am un castron căptușită cu alimente la Jena în interiorul și a aruncat câteva felii de portocale și unele cireșe.
  • Compoziția după frigorifică construcție alb fiert, alb cu 150 g de zahăr, o baie de aburi. Mixt ușor. Această cremă am împărțit în două; unii au rămas în alb ea poate pune vanilie, bucăți de fructe tocat. turnat amestecul intr-un castron alb pe felii de portocale.
  • Altă parte colorate cu un pic de cacao. Puteți pune romul și stafidele. Turnat amestecul peste compozitia alba.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

09/07/2011

Yami

(0) (0) abuz



+