Intr-o cratita punem la fiert apa cu condimentele( puteti pune un pic mai mult daca va place mai picant).
Cand a adat in fiert, adaugam si feliile de soia. Le lasam la fiert, la foc potrivit, pana se inmoaie, cam 10 - 15 minute, apoi le scoatem si le punem la scurs in strecuratoare. Urmatoarea operatie: punem uleiul la incins.
Feliile de soia fierte, scurse si racite le ungem pe ambele parti cu mustar si le tavalim prin pesmet, apoi le prajim in ulei (la foc moderat) avand grija sa le intoarcem cand pe o parte cand pe alta, pana prind o culoare placuta, galben-maronie.
Se pot servi cu pilaf sarbesc, sau cu pireu, sau le putem face un sos de rosii, sau pur si simplu un mujdei de usturoi, ori le putem folosi la pachetelul pentru serviciu acompaniate de un castravete sau un gogosar murat.
Comentarii:
Cea mai buna reteta de pe google
Simplu si bun bv bv bv bv bv