Tort de ciocolata
Ingrediente
8
Pentru blat:
pentru glazura:
Preparare
Preparare10 min
Gătire50 min
- Ciocolata neagra, ciocolata cu lapte le punem la topit in laptele fierbinte, apoi lasam sa se raceasca.
Incingem cuptorul la 170 C, topim untul, batem ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat si adaugam la ele untul topit.
Intr-un castron mai mare combinam amestecul de ciocolata cu compozitia de oua si apoi faina amestecata cu praful de copt si sarea.
Aluatul obtinut il turnam intr-o forma de tort cu diametrul de 24 de cm, unsa bine cu unt. Coacem aluatul timp de 45-50 de minute, intepam blatul cu o scobitoare, aceasta va trebui sa iasa cu urme de ciocolata pe ea.
Pentru glazura, punem ciocolata neagra rupta in bucati intr-un castron impreuna cu untul si laptele pe bain marin si o turnam deasupra blatului racit.
Ornam totul eventual cu capsune proaspete sau dupa inspiratie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Pare a fi un tort foarte delicios
am gătit această rețetă
anonymous
CRED CA E DELICIOS!!!
am gătit această rețetă
anonymous
E perfect!
am gătit această rețetă
anonymous
E foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Merita incercat!
am gătit această rețetă
anonymous
Lmi place foarte mult cum ati explicat......:)
am gătit această rețetă
anonymous
Nice.
am gătit această rețetă
anonymous
F bun
am gătit această rețetă
anonymous
Pregatesc acum tortul...sa vedem cum sa primit..para poarte pufos si gustos
anonymous
Să-ți fie rușine!
Punctează această reţetă