Tort de ciocolata

Desert
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Pentru blat:

pentru glazura:

Preparare

Preparare10 min
Gătire50 min
  • Ciocolata neagra, ciocolata cu lapte le punem la topit in laptele fierbinte, apoi lasam sa se raceasca.
    Incingem cuptorul la 170 C, topim untul, batem ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat si adaugam la ele untul topit.
    Intr-un castron mai mare combinam amestecul de ciocolata cu compozitia de oua si apoi faina amestecata cu praful de copt si sarea.
    Aluatul obtinut il turnam intr-o forma de tort cu diametrul de 24 de cm, unsa bine cu unt. Coacem aluatul timp de 45-50 de minute, intepam blatul cu o scobitoare, aceasta va trebui sa iasa cu urme de ciocolata pe ea.
    Pentru glazura, punem ciocolata neagra rupta in bucati intr-un castron impreuna cu untul si laptele pe bain marin si o turnam deasupra blatului racit.
    Ornam totul eventual cu capsune proaspete sau dupa inspiratie.

Punctează această reţetă

AAndreea Chinesefood

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 7

anonymous

Pare a fi un tort foarte delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

CRED CA E DELICIOS!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E perfect!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Merita incercat!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Lmi place foarte mult cum ati explicat......:)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nice.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pregatesc acum tortul...sa vedem cum sa primit..para poarte pufos si gustos

abuz

anonymous

Să-ți fie rușine!

abuz
  • pagina 1 / 7