Tort cu fructe

Desert
8 porții
Ușor
40 min

Ingrediente

8

Preparare

  • Prima data m-am ocupat de sirop pe care l-am realizat din apa, cateva linguri zahar pudra, coaja de lamaie, zahar vanilat si esenta de vanilie. L-am tinut pe foc pana s-a topit zaharul, apoi l-am pus deoparte sa se raceasca.

    Frisca lichida am amestecat-o 5 minute cu mixerul pana a devenit consistenta.

    Visinele congelate le-am pus intr-un bol si peste ele am adaugat zahar pudra. Le-am lasat in bol cu zaharul aproximativ 20 de minute.

    Cand s-a racit siropul am inceput operatiunea "asamblare".

    Am pus prima felie de blat pe un platou, am insiropat, am adaugat frisca si visine. La fel am procedat si cu felia a doua. Ultima felie de blat am insiropat-o, am intins uniform frisca deasupra si am acoperit cu frisca si marginile.

    Am decorat cu visine, capsuni, frisca si am lasat tortul in frigider cam 3 ore pana cand l-am servit.
DDanutzabunutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

E foarte bun acest tort:)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Gustoasa rau!!!!

abuz

anonymous

Foarte bun mia esit

abuz

anonymous

Sub forma prezentata este ideal a fi mancat mai repejor. Frisca fara mascarpone, intaritori sau gelatina, isi pierde din fermitate. Cred ca este indicat mai mult pentru un dulce in familie, decat pentru o masa festiva. Gustul nu-l comentam pentru ca oricum este bun.

abuz

anonymous

Nu am facuto dar vazand ingredientele cred ca e excelent.maine o fac

abuz

anonymous

Deulce

abuz

eloiseghe

Il voi face!

abuz

anonymous

Preparatio si voi si veti vedea cat de delicioasa esti! Pofte buna!
Eu am preparato deja si credetima este delicioasa. Va doresc pofta buna!

abuz

anonymous

Kkt

abuz

anonymous

Minunat

abuz
  • pagina 1 / 2