Puneti intreaga cantitate de piscoturi intr-o punga si sfaramati-i cu ajutorul unui facalet. avut o singura punga de piscoturi de 100 g, asa ca mai adaugat 3 biscuiti cu lapte. Radeti tableta de ciocolata.
Topiti untul in care adaugati apoi intreaga cantitate de piscoturi si jumatate din cantitatea de ciocolata rasa.Intre timp, tapetati cu hartie de copt o forma rotunda de tort. tapetat doar fundul, nu si peretii, ca ma 'nerveaza ca iese creata crema si nu-mi place si puneti amestecul de piscoturi.
Amestecati crema de branza, iaurtul si pliculetele de Jacobs capuccino. Branza data la blender impreuna cu iaurtul si a iesit frisca, nu alta, zau!
Turnati crema obtinuta in forma de tort si lasati la rece timp de 3h, cum tot seara gatesc, lasat la frigi peste noapte si papat a doua zi.
Inainte de servire ornati cu restul de ciocolata rasa si cu pralinele de ciocolata . pastrat cutia de plastic din cutia de ciocolata si pus in formele de inimioare crema de ciocolata alba, ca vrut sa iasa inimioarele marmorate, sic! apoi pus si crema de ciocolata neagra si la congelator!Cu "fierastraul" de taiat torturi taiat tortul in forma de cruce, apoi fiecare triunghi inca o data si au rezultat 8 felii.pus inimioarele pe fiecare felie si presarat ciocolata rasa.
Comentarii:
Tortul poate este bun dar prezentarea f.proasta
Ce faci cu gelatina?
Excelent!!
Foarte bun