Pregatim blatul astfel: Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, praful de copt si cacaoa, mixam pana se omogenizeaza compozitia, punem jumatate din compozitia rezultata intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu faina si dam la cuptor pt cca 30 min, verificam din cand in cand facand testul cu scobitoarea, apoi punem si cealalat jumatate Dupa ce s-a copt le dam la rece.
Crema ganache de ciocolata: Ciocolata rupta bucatele o punem pe foc intr-un vas impreuna cu 300 ml frisca lichida. Aducem pana la punctul de fierbere, omogenizam si dam la rece pana se raceste. Cand incepe sa se intareasca, mixam cu restul de frisca batuta pana obtinem o crema ciocolatoasa si pufoasa.
Mouse-ul de capsuni: Mixam capsunile , mixam si frisca , apoi incorporam capsunile mixate si iaurturile. pregatim gelatina conform instructiunilor de pe pachet.
Incorporam si gelatina si crema o punem la rece cam 30 de minute. Insiropam primul blat, punem crema ganache, apoi un strat de mous-ul de casuni, celalat blat, mous, iar deasupra frisca albastra.