Petitchef

Terina de ardei si pasta de branza

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ardeii se coc si se curata de coaja si seminte. Din branza de vaci ,untsi telemea se face o pasta fina cu ajutorul robotului.Se condimenteaza cu piper si sare,se adauga mararul tocat fin,iar la final gelatina dizolvata pe foc in 50 ml apa .
  • Intr-o tava tapetata cu folie alimentara asezam straturi alternative de ardei si pasta de branza.
  • Se da la rece pentru 6 ore dupa care se scoate din forma si se feliaza dupa preferinta.
    Un excelent aperitiv ce merita facut pentru orice ocazie.


Poze

Terina de ardei si pasta de branza
Terina de ardei si pasta de branza - poza 2
Terina de ardei si pasta de branza - poza 3

Întrebări:




Comentarii (14):

23/07/2015

Terina este un vas de lut in forma de tava de pandispan, in care se pun divesrse mincaruri care se dau la cuptor! asta nu e terina dar este o reteta buna, gustoasa, perfecta pt anotimpul cald.
eu as fi adaugat si putin ulei de masline la amestecul de brinza: doar putin (extravirgin, desigur)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/07/2015

F bun

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
27/07/2015

Usor, gustos si bun, probabil. O sa-l incerc neaparat.

(0) (0) Abuz
florentina_c2014
florentina_c2014, 25/07/2015

Delicios!

(0) (0) Abuz
AOfelia
AOfelia, 24/07/2015

F. bun!

(0) (0) Abuz
23/07/2015

F.bun,usor de facut

(0) (0) Abuz
23/07/2015

Da e bun

(0) (0) Abuz
23/07/2015

Pare bun. trebuie sa/l incerc, mai ales ca e vorba de ardei copti si branza. pe canicula asta nu coc ardei nici sa/mi dai bani, dar am arei copti, gata curatati in congelator. am sa dezghet o punguta.

(1) (0) Abuz
23/07/2015

Stimata redactie as aprecia f mult daca comentariile rautacioase si pline de sarcasm ieftin ar fi "cernute " si am fi scutite de a avea parte de ele in putinul timp rezervat rubricii Pettcheff Citesc cu placere si ma informez pentru aprecieri folositoare cu adevarat Rautacioasele si invidioasele nu sunt bine venite cred de toata lumea cat de cat cu putin bun simt si apreciere ptr munca so bunavointa altora
Mult succes

(1) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 23/07/2015

Gabi 1968...de ce crezi ca e desert ???

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ardei copți în air fryer, perfecți pentru vară!
Ardei copți în air fryer, perfecți pentru vară!
2 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Quiche de ardei si chorizo
Quiche de ardei si chorizo
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează