Terina de ardei si pasta de branza
Ingrediente
Preparare
- Ardeii se coc si se curata de coaja si seminte. Din branza de vaci ,untsi telemea se face o pasta fina cu ajutorul robotului.Se condimenteaza cu piper si sare,se adauga mararul tocat fin,iar la final gelatina dizolvata pe foc in 50 ml apa .
- Intr-o tava tapetata cu folie alimentara asezam straturi alternative de ardei si pasta de branza.
- Se da la rece pentru 6 ore dupa care se scoate din forma si se feliaza dupa preferinta.
Un excelent aperitiv ce merita facut pentru orice ocazie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Terina este un vas de lut in forma de tava de pandispan, in care se pun divesrse mincaruri care se dau la cuptor! asta nu e terina dar este o reteta buna, gustoasa, perfecta pt anotimpul cald.
eu as fi adaugat si putin ulei de masline la amestecul de brinza: doar putin (extravirgin, desigur)
anonymous
F bun
anonymous
Usor, gustos si bun, probabil. O sa-l incerc neaparat.

florentina_c2014
Delicios!

AOfelia
F. bun!
anonymous
F.bun,usor de facut
anonymous
Da e bun
anonymous
Pare bun. trebuie sa/l incerc, mai ales ca e vorba de ardei copti si branza. pe canicula asta nu coc ardei nici sa/mi dai bani, dar am arei copti, gata curatati in congelator. am sa dezghet o punguta.
anonymous
Stimata redactie as aprecia f mult daca comentariile rautacioase si pline de sarcasm ieftin ar fi "cernute " si am fi scutite de a avea parte de ele in putinul timp rezervat rubricii Pettcheff Citesc cu placere si ma informez pentru aprecieri folositoare cu adevarat Rautacioasele si invidioasele nu sunt bine venite cred de toata lumea cat de cat cu putin bun simt si apreciere ptr munca so bunavointa altora
Mult succes
cris_nedelcovici
Gabi 1968...de ce crezi ca e desert ???
Punctează această reţetă