Tarta cu piersici
Este o prajitura foarte economica, rapida, iar fructele le puteti inlocui, cu orice fruct de sezon.
Ingrediente
6
Preparare
Preparare55 min
Gătire45 min
- Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana devin o crema omogena. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se dau deoparte.In crema de galbenus adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt, alternat cu laptele, pana la terminarea ingredientelor; adaugat vanilia,lamaia rasa,iar la sfarsit albusurile spuma amestecand de sus in jos, incorporand cu atentie albusurile in crema omogena.
- Uns tava cu unt, pudrat cu faina , turnat compozitia in tava ,iar deasupra asezat fructele taiate feliute, introdus in cuptorul cald 180°C timp de 45 minute.
Lasat tarta 5 minute in cuptor dupa coacere,am pudrat cu zahar. - Este o prajitura foarte economica, rapida, iar fructele le puteti inlocui, cu orice fruct de sezon.OBS: va recomand sa tineti 35-40 minute tarta la cuptor,in modul acesta ramane mult mai pufoasa!
Întrebări
E BINE 12 PAHARE CU LAPTE ? CE FEL DE PAHAR ,CE CANTITATE?
1/2 pahar lapte, scuzati dar este o greseala.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Mary
1/2 pahar cu lapte, aprx 75 ml
am gătit această rețetă
Paula
Foarte bună si rapidă...
am gătit această rețetă
anonymous
N-am unteles pana la urma cat lapte ?
anonymous
Foarte bun!
anonymous
Rapida si gustoasa
anonymous
Buna
Punctează această reţetă