Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Tagliatelle cu feta si rosii
-
Tagliatelle gratinate cu scamorza, rețeta anti-risipa pentru resturile de paste
-
Tagliatelle cu ragout de dovlecei, un preparat vegetarian pe care toată lumea îl iubește
-
Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Se pune apa la fiert si cand clocoteste se introduc tagliatellele de ciocolata si se lasa la foc mic cateva minute sa se inmoaie putin.Se scurg bine si se amesteca cu sirop de zmeura cu cirese din cocktail si cu mure din dulceata.In momentul servirii se adauga mici nuci de inghetata de vanilie si ciocolata, o bezea inimioara, si se picura cativa stropi de coniac ce se aprind cu un chibrit pentru efect.Apoi se sufla si se stinge.Se servesc la lumina lumanarilor si neaparat cu cineva drag!
Puteti aseza alaturi si scoici in care ati picurat putin acool parfumat pe care il flambati.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: