Preparare : am spalat in mai multe ape si i-am sters pe fiecare cu un servet absorbant de hartie. Dupa aceea mixam capsunile cu 2 linguri de zahar, eu am folosit minirobotul meu. Separam ouale si batem bine albusul cu zahar si vanilie pana obtinem o spuma densa ca de bezea. Dupa aceea amestecam incet albusurile cu piure-ul de capsuni cu o spatula. Dupa ce am omogenizat bine, dam spuma la frigider pentru macar 15 minute, eu folosesc si pentru preparare ingredientele reci de la frigider. O aranjam in cupe mici, eu am decorat cu bucati mici de capsuni , ar fi mers foarte bine si ceva frunze de menta proaspata dar nu am avut. Este un desert excelent si lejer, poate fi facut din toate fructele aromate cea mai gustoasa este cea cu fructe de padure , noi ne-am multumit de aceasta data cu o portie de spuma de capsuni.
Comentarii (41):
Promit ca peste zece ani nu voi mai manca dulciuri...
Super si repede de facut
Yupiiiiiiiiiiiiii
Excelenta reteta! Am s-o incerc!
Delicioasa
Albusurile....doar batute? Netratate termic? Auu....
Prefer sa le mananc natur, fara adaus de zahar.
Excelent
Zaharul vanilat altereaza gustul de capsuni, nu e nevoie de alte arome!
Nu ma ajuta cu nimic varza.........