Sos crema englezesc (souce anglaise)

Este extrem de usor de facut pe ochiul cel mai mic de la aragaz la foc minim.
Ingrediente
2
Cost estimat: 1.55Euros€ (0.78€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Incalziti frisca fara a o fierbe(la 85 grade C), adaugati vanilia si galbenusurile amestecate foarte bine in prealabil cu zaharul. Tineti pe foc fara a fierbe si amestecati continuu intre 5 si 10 minute pana devine mai gros sosul(tot la aprox 85 grade C).
- Se formeaza o compozitie cremoasa, ca si o budinca de vanilie subtire, care o putem servi la desert sau cu inghetata. Serviti cu crispy bananas sau cu fried icecream.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 757Kcal
- Carbo: 20.1g
- Grăsimi: 70.9g
- Grăsimi sat.: 46.4g
- Proteine: 9g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 20g
- ProPoints: 21
- SmartPoints: 37
Informații nutriționale pentru 1 porție (235g)