Faina, zaharul, nucile, grisul si cacaua se amesteca, obtinandu-se un amest. uscat.Se face un sirop din 5 lg zahar caramelizat si 1 cana de apa.Amestecam merele rase cu siropul caramel.
Tapetam o tava cu 1/3 din cantitatea de unt ( sau margarina).Adaugam 1/3 din amestecul uscat. Peste amestec, intindem 1/2 din cantitatea e mere.
Adaugam din nou 1/3 din cantitatea de amestec uscat , iar peste el adaugam 1/3 unt. Continuam cu a doua jumatate a cantitatii de mere.
Urmeaza ultima parte de amestec, ultima parte de unt.Dam la copt. Cand e coapta, adaugam ciocolata alba, razuita..si mai lasam 5 minute in cuptorul inchis.
Comentarii:
Foarte buna
Foarte bunamersi de sfat
Buna
Super foarte buna prajitura
Abia astept sa o prepar
Am sA O InCeRC SI eu .... DE CRACIUN!!!!