Adaugam zaharul si punem robotul in functiune Secretul prajiturii este ca, chiar daca nu are praf de copt, creste la fel de frumos, doar ca trebuie sa mixam foarte mult zaharul cu untul, pina vom obtine o crema pufoasa si zaharul s-a topit adaugam ouale si mixam din nou, pina vedem ca s-au incorporat bine ouale
Adaugam cele 240 g de faina cernuta si sarea amestecam bine ingredientele, vom obtine o compozitie destul de grosuta intr-o tava tapetata cu hirtie de copt rasturnam compozitia si nivelam cu lingura punem din loc in loc cu lingurita gemul de cirese (240 grame) sau fiecare poate pune ce fel de gem doreste si bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 40 de minute, oricum incercam cu scobitoarea.
In reteta originala timpul de copt dura 25 de minute, dar pus ingredientele la dublu, deci, a trebuit sa las mai mult. dupa circa 20 de minute,am presarat putin zahar granulat.
Asa arata scoasa din cuptor lasam sa se raceasca si o taiem in mici patratele. E delicioasa, merge cu orice fel de gem si e rapid de facut, cind musafirii se anunta pe neasteptate. Vedeti ce gaurele frumoase se vad in zare si nu are nici un strop de praf de copt.
Comentarii (15):
Ok!foarte buna!
Gustoasa , extaraordinara si usor de preparat
Bv
Super
F buna, doar ca trebuie albusurile batute spuma tare din oua de la tara :)
Arata demential!!!
Super buna
Abia astept sa o fac si eu az ,arata foarte bine mersi.
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mmm deja vreau sa o incerc