Petitchef

Prajitura pufoasa cu gem de cirese

Desert
4 porții
45 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Adaugam zaharul si punem robotul in functiune
    Secretul prajiturii este ca, chiar daca nu are praf de copt, creste la fel de frumos, doar ca trebuie sa mixam foarte mult zaharul cu untul, pina vom obtine o crema pufoasa si zaharul s-a topit adaugam ouale si mixam din nou, pina vedem ca s-au incorporat bine ouale
  • Adaugam cele 240 g de faina cernuta si sarea amestecam bine ingredientele, vom obtine o compozitie destul de grosuta intr-o tava tapetata cu hirtie de copt rasturnam compozitia si nivelam cu lingura punem din loc in loc cu lingurita gemul de cirese (240 grame) sau fiecare poate pune ce fel de gem doreste si bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 40 de minute, oricum incercam cu scobitoarea.
  • In reteta originala timpul de copt dura 25 de minute, dar pus ingredientele la dublu, deci, a trebuit sa las mai mult. dupa circa 20 de minute,am presarat putin zahar granulat.
  • Asa arata scoasa din cuptor lasam sa se raceasca si o taiem in mici patratele. E delicioasa, merge cu orice fel de gem si e rapid de facut, cind musafirii se anunta pe neasteptate. Vedeti ce gaurele frumoase se vad in zare si nu are nici un strop de praf de copt.


Poze

Prajitura pufoasa cu gem de cirese
Prajitura pufoasa cu gem de cirese - poza 2
Prajitura pufoasa cu gem de cirese - poza 3
Prajitura pufoasa cu gem de cirese - poza 4
Prajitura pufoasa cu gem de cirese - poza 5
Prajitura pufoasa cu gem de cirese - poza 6
Prajitura pufoasa cu gem de cirese - poza 7

Întrebări:




Comentarii (15):

14/01/2014

Ok!foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/07/2013

Gustoasa , extaraordinara si usor de preparat

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/01/2014

Bv

(0) (0) Abuz
11/01/2014

Super

(0) (0) Abuz
22/11/2013

F buna, doar ca trebuie albusurile batute spuma tare din oua de la tara :)

(0) (0) Abuz
13/09/2013

Arata demential!!!

(0) (0) Abuz
28/08/2013

Super buna

(0) (0) Abuz
18/07/2013

Abia astept sa o fac si eu az ,arata foarte bine mersi.

(0) (0) Abuz
21/06/2013

Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(0) (0) Abuz
29/03/2013

Mmm deja vreau sa o incerc

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează