Prajitura fina cu ciocolata

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria) pina se topesc. Intre timp galbenusurile, zaharul si laptele se amesteca bine cu mixerul pina devin o crema spumoasa.
- La aceste ingrediente se adauga putin cite putin faina care a fost amestecata cu cacaua si usor se incorporeaza ciocolata topita cu untul. La sfirsit se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare.
- Se tapeteaza o tava cu hartie ulei si faina si se pune compozitia preparata.Secretul acestei prajituri este timpul coacerii: nu depasiti o jumatate de ora, trebuie sa ramina moale in interior, este ft gustoasa si deosebit de fina!!
Întrebări
Buna ziua! Am citit ca prajitura trebuie sa ramana moale in interior, dar nu e prea putin 20 g de faina?
Respectati ingeredientele, sunt corecte, numai asa va iesii bine.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă