Punem toate ingredientele in robot si mixam pana rezulta o compozitie lipicioasa. Turnam compozitia intr-o tava si o nivelam cu mainile umezite. Dam la rece.
Uleiul de cocos se topeste si apoi se amesteca intr-un vas cu restul ingredientelor. Ciocolata obtinuta se toarna peste blat si se niveleaza cu o spatula. Se da la rece.
Untul de cocos se topeste. Se pun toate ingredientele in robot si se mixeaza pana se obtine o crema omogena. Crema se toarna peste ciocolata si se da la congelator pentru 1 ora.
Fructele se lasa la dezghetat si apoi se mixeaza bine. Se toarna crema obtinuta peste crema de caju si se da la congelator pt 15 minute.
Se pun toate ingredientele in robot (cu exceptia apei/laptelui) si se mixeaza bine. Daca compozitia este prea groasa se adauga apa/lapte doar cat sa o faca semi-fluida. Aveti grija sa nu o subtiati prea tare, altfel nu se va intari bine! Se toarna crema peste prajitura si se niveleaza cu o spatula.
Se pune tava la congelator pana cand ingheata, apoi se scoate si se pastreaza in frigider pana in momentul servirii. Tinuta la frigider prajitura are o valabilitate de 3 zile iar la congelator ? pana la 2 saptamani. Pentru detalii legate de cumpararea unor anumite ingrediente urmati acest link.
Comentarii:
Nu verifica nimeni rețetele înainte sa fie postate?
1 g? Cantitățile reale ?
Care ingrediente se pun toate prima data și care se pun toate pe urma? Poate scrieți și explicații reteta ca lumea.
Un fel de...Doamne fereste! am pierdut o groaza de timp intelegand in final ca este o bataie de joc! rusinos.
Prea complicata!
Superrrrrrrrrrr
Deliciu...
:)