Prajitura cu visine
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Optional, visinele se pot insiropa in 3 linguri de rom si se lasa sa stea 15-20 minute.
- Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de 24x24 cm.
- Se bat ouale cu zaharul pana cand se topeste zaharul, apoi se adauga cu mixerul mergand untul maroniu racorit, kefirul, vanilia si coaja de lamaie sau portocala.
- Separat se cerne faina cu praful de copt si sarea si se adauga in amestecul de oua. Se mesteca usor pana cand este incorporat, fara a se mesteca prea mult.
- Se toarna compozitia in tava pregatita. Visinele se scurg si se apasa in aluat din loc in loc.
- Se baga tava in cuptorul incins si se coace aprox 30 minute, pana cand o scobitoare introdusa in mijlocul prajiturii iasa afara curata.
- Se lasa sa se raceasca, se taie cubulete si se pudreaza cu zahar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Frumos
Punctează această reţetă