Se pun intrun castron ouale si zaharul si se bat cam 10 , dupa care amestecand in continuare adaugam treptat uleiul, apoi laptele si la urma zaharul vanilat , praful de copt si faina. Aluatul trebue sa arate ca o smantana groasa.
Tapetam o tava cu hartie pergament pe care o ungem cu ulei si golim aluatul, peste care presaram grisul dupa care asezam bucatile de pepene pe toata suprafata. Se pune la copt, la foc mic, cam 40.
Se rastoarna blatul cald , pe o tava si-l insiropam. Cand s-a racit complet, turnam glazura de ciocolata peste prajitaura si o dam la rece pt cel putin 1h, dupa care se taie si se poate servi.
In loc de glazura, se pote folosi cu succes si frisca, este la fel de buna si aspectoasa.
Comentarii:
Eu am facut aceasta reteta si intr-adevar e delicioasa! Pepenele galben practic se topeste si ii da o aroma aparte!
So good
Este buna cui ii place pepenele galben poate fi inlocuit cu fructe
Eu vad in imaginea de sfarsit ca arata demential si urmeaza sa o incerc si eu.