Incepem cu foile, batem ouale cu zaharul, laptele , untura si adaugam faina cu praful de copt, recomand sa folositi untura, este mult mai buna decat cu margarina, bineinteles se poate inlocui cu margarina sau unt rezulta un aluat mai unsuros ce nu se lipeste de masa de lucru impartim in 2 intindem o foaie pe hartie de copt, punem intr-o tava si ne apucam de umplutura batem ouale cu zaharul, punem aromele, rom si coaja de lamaie rasa, punem o lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu jumatate de lamaie, adaugam untura amestecam , apoi adaugam macul si rand pe rand faina turnam compozitia peste foaia din tava intindem cealalalta foaie si taiem fasii asezam fasiile de aluat pe diagonala cu pauza intre ele, apoi asezam invers introducem tava la cuptor cca 30 minute, facem proba cu scobitoarea pudram cu zahar pudra cu gust de vanilie.
Comentarii:
Imi place reteta si ma ajuta
Cred ca e o prajitura pe gustul tuturor, delicioasa