Ouale se bat putin cu zaharul,se adauga uleiul cate putin,esenta si apoi faina amestecata cu praful de copt- trebuie sa iasa un aluat un pic mai tare care se intinde cu mana in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina.
Din aluat se pastreaza cam un sfert( inainte de al intinde in tava) in care se adauga faina pana devine tare tare si se poate da pe razatoare.
Peste aluatul intins in tava se pune un strat de gem de care vreti voi si apoi aluatul tare dat pe razatoare. Se lasa la cuptor pana se rumeneste un pic deasupra.
Comentarii (31):
Foarte buna prajitura!
MULTUMESC!
Super mi-a iestit tomai bine! :))))
A iesit superrr ❤
O sa incerc chiar miine .Multumesc
Superba reteta :-P
Sa vedem este an cuptor dar arata bine
Cred ca este buna, am sa incerc chiar acu
Excelenta
Foarte bun cand am vazut reteta m-am si apucat
Mereu ofac e foarte buna si ieftina