Se bat ouale bine cu mixerul apoi se adauga pe rand apa, uleiul, zaharul , faina si praful de copt amestecand continu pana devine o crema moale . Se toarna jumatate din compozitie in tava de copt ,tapetata cu hartie de copt ,si se baga la cuptor la 180 grade timp de 5-8 minute.
Intr-un bol se amesteca branza impreuna cu ouale , budinca , zaharul vanilat si zaharul pudra. A avut budinca si am folosit 2 linguri de amidon si esenta de vanilie .
Se scoate prajitura din cuptor si se pune amestecul de branza peste ea. Se toarna restul de aluat usor peste branza si se baga din nou la cuptor la 180 grade timp de aproximatix 30 minute pana cand incepe sa se rumeneasca deasupra.
Se lasa la racit api se pudreaza cu zahar pudra si se taie bucatele.
Comentarii:
Foarte usoara si buna.Usor de facut
Imi place!!!
De ce nu folosiți gramaj ,dacă ai amestecat brânza cu ouă zahăr cum mai torni aluatul peste brânză