Intr-un bol de bat cele 4 oua impreuna cu zaharul, vanilia si uleiul. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt si laptele. Rezulta o compozitie asemanatoare cu cea de pancakes.
Jumatate din compozitie se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace 10-12 minute, dupa care se scoate din cuptor si se pune crema de branza si peste branza se toarna restul de compozitie pentru blat.
Crema de branza-750 g branza de vaca-4 oua-10 linguri zahar-1 zahar vanilat-100 g stafide.
Se amesteca galbenusurile cu zaharul si vanilia, de adauga branza, albusurile batute spuma si stafidele.
Se mai pune prajitura in cuptor pentru 35-40 minute, dupa care se scoate, se pudreaza cu zahar si se lasa sa se raceasca apoi se portioneaza.
Comentarii:
Este cea mai bună prăjitură cu brînză .Este o prăitură fină si deosebit de gustoasă.
Excelenta
O voi incerca!!!
Foarte buna complimente
Super
De ce ai pus si lapte