Placinta de mere frantuzeasca
Ingrediente
Preparare
- Se topeste untul,se lasa sa se raceasca un pic, timp in care se curata de coji si seminte merele si se taie felii.
- Se pune zaharul, ouale, zaharul vanilat, untul, sarea intr-un castron mare ai se amesteca pana cand acestea devin spumoase.
- Se toarna si faina,praful de copt ,untul si se amesteca bine.
- Se toarna si faina,praful de copt ,untul si se amesteca bine. Se unge o forma rotunda cu unt si se toarne totul în ea. Se pun restul de felii de mere deasupra.
- Se coace placinta cu mere francez? la 200 ° C (395 ° F) timp de aproximativ 50 de minute. Se lasa sa se raceasca pentru o vreme, si apoi se pune zaharul pudra peste placinta.
Nutriție
- Carbo: 66.4g
- Grăsimi: 29.3g
- Grăsimi sat.: 17.7g
- Proteine: 10g
- Fibre: 3.4g
- Zahăr: 45.6g
- ProPoints: 16
- SmartPoints: 27
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
tzk_i2019
Eu am gatit aceasta reteta. Ea in sine nu este ceva spectaculos dar iese si chiar buna.
Lixandra
Nu mai postati retete daca nu stiti sa explicati modul de preparare , e de-a dreptul varza !
anonymous
Reteta are multe greseli!

nelibaltaretu
Daca o incepatoare in ale bucatariei doreste sa pregateasca aceasta placinta, in primul rand va fi nefumerita, apoi nu ii va reusi si va fi descurajata sa mai incerce ceva. E plina de greseli incat nu sti ce sa iei de bun.
anonymous
Restul de mere se aseaza peste aluat, dar prima parte de mere peste ce se aseaza?
anonymous
Sigur , o sa va pierdeti cititorii , prea multe retete sunt LA PAMANT!
anonymous
Se pune restul de mere deasupra si restul de mere cand le-ai pus?
anonymous
In etapa 2...se pun toate pe foc?.... si in etapac3?
anonymous
Varza!!! Nu mai dati astfel de retete,, aiurea rau de tot!!
anonymous
Cred ca ar trebui sa fiti mai exigenti in ceea ce priveste calitatea retetelor
Daca veti continua sa dati asemeneea retete va veti pierde cititorii si .. CREDIBILITATEA
Cititi in liniste modul de preparare si o sa-mi dati dreptate