1. Se pregateste tava si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se pun foile de placinta una cate una, avand grija ca dupa fiecare sa ungem cu un strat de unt topit. 2. Intr-un vas incapator batem ouale bine cu zaharul si zahrul vanilat, apoi incorporam si iaurtul( ar fi de preferat ca iaurtul sa fie unul ceva mai gras). 3. Compozitia de iaurt se toarna peste foile dn tava, apoi presaram si stafidele si dam la copt, la foc mic cca 1 h..( cat timp ne savuram cafeaua de dimineata)... 4. Daca se intampla ca placinta sa se rumeneasca prea mult , o acoperim cu hartie ( ca sa se coaca si la interior, fara a se arde)... Tipsuri 1In functie de tava folosita , placinta poate iesi mai inalta sau nu ( eu am folosit tava de argaz si nu am fost asa multumita de rezultat- mi-a iesit destul de joasa placinta)..dar macar e gustoasa! 2Culoarea galbena am obtinut-o pentru ca am folosit oua de tara..daca folosim din cele de la magazin vom avea o prajitura ceva mai palida...:)
Comentarii (28):
Ffffff bun
...am preparat-o, este excelenta :-)... multumesc!
Recomand aceasta reteta ca este f.f. buna.
Minunat !!!
Este rapida si dietetica
A iuesit foarte buna
Delicioasa
Pare atractiva
N-am inteles cantitatea de foi de placinta utilizata.
Delicios, sigur!