Petitchef

Pasta de zahar

Desert
2 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Gelatina si apa se amesteca putin ,se pun pe baie de abur si cand e calda se adauga margarina si mierea,se amesteca usor pana se dizolva.
  • Se pune zahar pudra intr-un castron ,pus pentru inceput 300-400g,se adauga lichidul se amesteca cu o lingura usor incepand din mijloc si se mai adauga zahar pana se face ca o pasta groasa.
  • Asa arata...cand nu se mai poate amesteca ,se rastoarna pe masa de lucru pe care punem zahar pudra si framantam bine pana nu se mai lipeste de masa si devine ca un aluat.
  • Apasat in ea ca sa va dati seama cum trebuie sa fie. Aici e gata, o fac cu o zi inainte de a imbraca tortul si e mai bine ,se odihneste si se lucreaza mai usor.
  • Pusa in folie si lasata la rece .Se intareste pana a doua zi ,dar se pune la temperatura camerei cu 1-2 ore inainte de a o folosii si se framanta bine cu mainile umezite putin sau se poate chiar incalzi putin la mw inainte de framantare si isi revine;trebuie framantata bine ca sa nu crape.
  • Se presara putin zahar pe masa de lucru ,se intinde cu o vergea aproape de 1/2 cm ,se baga mainile amandoua sub foaie si se pune peste tortul pregatit dinainte,adica indreptat si uns cu un strat de crema sau unt.
  • Se niveleaza cu grija deasupra si in parti,cine are mistrie pt tort ,cine nu face ca mine cu mainile, se taie surplusul si se orneaza dupa preferinta.

Rețete inrudite

YouTube

Placinta cu zahar


Poze

Pasta de zahar
Pasta de zahar - poza 2
Pasta de zahar - poza 3
Pasta de zahar - poza 4
Pasta de zahar - poza 5
Pasta de zahar - poza 6
Pasta de zahar - poza 7

Întrebări:




Comentarii (27):

10/05/2017

Super!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/08/2015

Acolo scrie șase litri de apa?

(0) (0) Abuz
02/07/2014

Excelent

(0) (0) Abuz
17/04/2014

Bbbbbbbbbbun

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Foarte bunaaaaaaaaaaaaa
Valcea

(0) (0) Abuz
28/12/2013

DE MULT CAUT RETETA

(0) (0) Abuz
06/12/2013

Excelenta reteta multumesc.

(0) (0) Abuz
02/12/2013

Super,super

(0) (0) Abuz
12/09/2013

I like it

(0) (0) Abuz
09/07/2013

Incercam!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec cu banane fara zahar - banana bread
Chec cu banane fara zahar - banana bread
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clătite cu mere fără zahăr adăugat
Clătite cu mere fără zahăr adăugat
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează