Preincalziti cuptorul la 180 C si pregatiti formele de briose.Amestecati faina, zaharul, praful de copt, si sare intr-un castron mare.Amestecati bananele, oul, untul topit si laptele intr-u alt bol Puneti acest amestec peste ingredientele uscate si si amestecati pana se omogenizeaza si nu mai mult.
Impartiti amestecul in formele de briose, cam 3/4 din ele. Puneti peste cate 1/4 de lingurita de Nutella. Cu o scobitoare, amestecati Nutella la suprafata briosei formand un model (vezi foto sus).
Dati-le la cuptor pentru 20- 25 minute, atat a fost necesar, pentru ca ale mele sunt mini-briose. Ca sa fiti siguri introduceti o scobitoare in briosa. Daca iese curata, e coapta. Daca iese cu aluat inseamna ca mai trebuie sa stea la cuptor.
Dupa ce s-au copt lasati-le pentru 10 minute in forme/tava si abia apoi scoateti-le. Daca intarziati mai mult atunci s-ar putea sa fie greu de scos.