Preincalzim cuptorul, iar intre timp pregatim compozitia de briose. Intr-un vas cu peretii inalti mixam untul (care trebuie sa fie la temperatura camerei) cu zaharul pana cand obtinem o pasta cremoasa - aproximativ 2 minute.
Adaugam cate un ou si continuam mixarea. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam aceste ingrediente uscate treptat in compozitia de oua si unt. "Condimentam" cu zahar vanilat, esenta de vanilie si un praf de sare.
In tava de briose punem hartiile speciale de copt sau o tapetam cu ulei si faina. In fiecare adancitura punem din compozitia de briose (proportia de aluat trebuie sa fie de 3/4).
In varful fiecarei briose punem cate o lingurita de Nutella, in care vom amestecam cu ajutorul unei scobitori. Incercati sa intorduceti crema si spre interiorul brioselor, nu doar la suprafata.Dam tava cu briose la cuptor si le coacem pana cand se rumenesc. Se servesc alaturi de un pahar cu lapte, iaurt sau cafea.
Comentarii:
Am facut, au iesit f bune si pufoase, cu ciocolata topita in centru.
Excelent