Se pune apa la fiert ,adaugam sarea,apoi faina in ploaie si invartim repede cu telul,cam 10 minute,sa nu se prinda de fund,daca-i prea tare pune-ti apa ,daca-i prea moale pune-ti faina,cantitatile e le pun la ochi,fara sa masor.Slaninuta se taie cuburele,mici si se prajesc jumari,sa fie crocante.
Se ia o farfurie plata ,se razuieste prin rozatoarea mare branza ,pe fundul ei,se introduce o lg.in uleiul de la jumere si se ia 3 lg.de mamaliguta,apoi tot cu o lg.luam jumarute cu ulei si punem peste mamaliguta si incepem sa o nivelam din interior spre exterior,razuim branzica peste toata,punem o lg.de smantana la mijloc,apoi iar 3 lg.de mamaliguta,iar o lg de jumarute cu ulei si o nivelam,razuim branzica,apoi smantanica la mijloc,3 lg.de mamaliguta,tot asa asezam in straturi ,ca pe un tort,pana terminam ingredientele,deasupra trebuie sa terminam cu branzica razuita din belsug.
Va iesi o mamaliguta extraordinar de gustoasa,se taie ca un tort, felii si cine doreste pune smantanica desupra.
Comentarii:
SUPER BUN!!!!!!!!!!!!!!!!!