Buna seara. Doresc sa va intreb: zaharul din exterior nu se topeste ? cum se pot pastra mai mult timp bucatelele de jeleu. Eu am facut din gutui si a fost ok dar dupa 3 zile zaharul era topit si jeleul destul de moale. Va multumesc. Rusu
Răspuns:Zaharul nu s-a topit si jeleurile s-au uscat putin. La mine nu au stat prea mult timp pana s-au terminat, deci nu stiu sa va zic cum se comporta daca le pastrezi mai mut timp.
Daca vor fi bune as vrea sa stiu daca ai incercat si cu alte fructe?pentru ca eu nu vreau gelatine si nici altceva pentru fetita mea si vad ca aceasta reteta este fara porcarii deci e grazava daca faci si din alte fructe te rog da-mi si mie reteta multumesc pare ok
Răspuns:Nu am incercat cu alte fructe, doar cu lamaie :)
Comentarii:
Foarte bune si aromate!
Super aspectos!
Super simplu
Exceptionala naturala sanatoasa si nu prea ca are mult zahar super ok in rest asi vrea sa stiu daca a incercat cineva si cu alt fruct?
Super!
Am sa incerc cu Ghimbir bun pentru raceala.
Este foarte buna dupa parerea mea cred inca nu am incercato am10 ani si am facuto impreuna cu prieteni mei iti multumim pentru idee