Faina, zaharul si cacaoa se amesteca intr-o cratita. Se pun pe foc si se adauga incet apa, sa nu faca cocoloase.
Se amesteca continuu pina obtinem o textura de ciulama. Adaugam romul. Lasam crema putin la racit .Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 4 linguri de zahar.
Galbenusurile le incrporam pe rind in crema.Adaugam albusurile incet, amestecind cu o lingura de sus in jos, sa ramina pufoase.Se pune crema in aparat, iar dupa 30 de minute poate fi savurata.Sau poate fi pusa intr-un vas la congelator.
Daca nu aveti aparat de inghetata puteti pune crema portionata in castronele sau intr-un vas mai mare. Se tine la congelator citeva ore pentru a ingheta.Oricum ati proceda e bine, avantajul masinii e ca devine mai cremoasa inghetata si o poti minca imediat.
Foarte buna...am acut si eu reteta si a fost minunata le-a placut intregii familii,numai k eu am adaugat si 250 ml de frica lichida pe care am batuto bineninteles
Comentarii:
Este buna
Ok
Foarte gustos
Este foarte buna!!!!!
Inghetata a fost excelenta
Se poate si fără rom?
Este excelenta inghetata !!!
Foarte buna
Foarte buna...am acut si eu reteta si a fost minunata le-a placut intregii familii,numai k eu am adaugat si 250 ml de frica lichida pe care am batuto bineninteles