Inghetata mea de cacao

Desert
Foarte ușor
50 min
337 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Faina, zaharul si cacaoa se amesteca intr-o cratita.
    Se pun pe foc si se adauga incet apa, sa nu faca cocoloase.
  • Se amesteca continuu pina obtinem o textura de ciulama. Adaugam romul. Lasam crema putin la racit
    .Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 4 linguri de zahar.
  • Galbenusurile le incrporam pe rind in crema.Adaugam albusurile incet, amestecind cu o lingura de sus in jos, sa ramina pufoase.Se pune crema in aparat, iar dupa 30 de minute poate fi savurata.Sau poate fi pusa intr-un vas la congelator.
  • Daca nu aveti aparat de inghetata puteti pune crema portionata in castronele sau intr-un vas mai mare. Se tine la congelator citeva ore pentru a ingheta.Oricum ati proceda e bine, avantajul masinii e ca devine mai cremoasa inghetata si o poti minca imediat.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 337Kcal
  • Carbo: 60.8g
  • Grăsimi: 6.4g
  • Grăsimi sat.: 1.9g
  • Proteine: 8.1g
  • Fibre: 1.8g
  • Zahăr: 54.1g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (168g)
CCccris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte buna!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Inghetata a fost excelenta

am gătit această rețetă
abuz
georgia23

georgia23

Se poate si fără rom?

abuz

anonymous

Este excelenta inghetata !!!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Foarte buna...am acut si eu reteta si a fost minunata le-a placut intregii familii,numai k eu am adaugat si 250 ml de frica lichida pe care am batuto bineninteles

abuz