Fursecuri cu portocale

Desert
8 porții
Foarte ușor
30 min

foarte bune si cu lamaie


Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Cernem făina cu sarea și praful de copt într-un castron.

    Dăm cele 2 portocale pe răzătoarea mică, apoi le stoarcem bine sucul.

    Într-un castron adăugăm grăsimea aleasă și se freacă bine cu zahărul până obținem o pastă fină.

    Adăugăm cele 2 ouă și batem bine în continuare.

    Adăugăm sucul și coaja de portocală și amestecăm până la omogenizare.

    Adăugăm treptat făina amestecată cu praful de copt și amestecăm până la încorporarea ei totală.
    Se frământă bine un aluat cu consistența mai tare.

    Se dă la rece pentru minim 30 minute.

    Eu am folosit forma de biscuiți sprițați, pe care i-am unit apoi la capete, rezultânt aceste fursecuri rotunde.

    Se coc la 180 grade C pentru 15-20 minute în tava neunsă.

    Se dau imediat ce se scot din cuptor prin zahăr pudră.

    Se servesc după ce s-au răcit.
  • Poftă bună!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
13/03/2017

Le-am facut si sunt delicioase...voi pune mai mult suc si coaja pt o aroma mai intensa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
12/10/2013

Supeeeeeeer!!!foarte gustoase si aromate ! bravo!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
23/03/2014

BUNA

(0) (0) abuz
24/12/2013

Nu stiu

(0) (0) abuz
22/12/2013

Numai gandindu-ma la gustul portocalelor ,trebuie sa fie fff buna

(0) (0) abuz
28/11/2013

Bravo gustos

(0) (0) abuz
edithke, 14/10/2013

EXCELENT

(0) (0) abuz
13/10/2013

Multumesc petitchef pentru meniul zilnic care mi-l trimiteti imi sunteti de mare ajutor

(0) (0) abuz
12/10/2013

Bune,bune

(0) (0) abuz
12/10/2013

Arata minunat

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+