Cremsnit
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Primul lucru pe care il facem este sa coacem foile de foietaj pe care le intepam cu fuculita in cuptorul incalzit inainte in jur de 20-25 de minute.
- Apoi pregatim si crema astfel: gelatina o punem la inmuiat in apa rece,ouale le separam iar galbenusurile le frecam bine cu jumatate din cantitatea de zahar pana obtinem o compozitie spumoasa.
- Adaugam faina alternand cu laptele,zaharul vanilat si punem la foc mic amestecand continuu.
- Cand aceasta a capatat consistenta unei budinci o luam de pe foc si adaugam gelatina scursa de apa,coaja de lamaie ,esenta de vanilie si untul taiat cubulete.Amestecam pentru omogenizare si o lasam la racit.
- Albusurile le mixam cu zaharul ramas si le incorporam la crema cand aceasta este complet rece.
- Intr-o tava de marimea foilor punem folie alimentara astfel incat sa putem infasura prajitura dupa ce o umplem..
- Umplem foile cu crema si apoi sigilam cu folia pentru ca prajitura sa se inmoaie mai repede.Lasam la rece cateva ore bune,portionam in patratele,dreptunghiuri si presaram zahar pudra.Pofta buna.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
EXTRAORDINAR
anonymous
O voi face si eu
anonymous
Foarte gustos
anonymous
Bunnnnnnnnnnnn
anonymous
O reteta super....
Punctează această reţetă