Petitchef

CREMSNIT

Desert
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Primul lucru pe care il facem este sa coacem foile de foietaj pe care le intepam cu fuculita in cuptorul incalzit inainte in jur de 20-25 de minute.
  • Apoi pregatim si crema astfel: gelatina o punem la inmuiat in apa rece,ouale le separam iar galbenusurile le frecam bine cu jumatate din cantitatea de zahar pana obtinem o compozitie spumoasa.
  • Adaugam faina alternand cu laptele,zaharul vanilat si punem la foc mic amestecand continuu.
  • Cand aceasta a capatat consistenta unei budinci o luam de pe foc si adaugam gelatina scursa de apa,coaja de lamaie ,esenta de vanilie si untul taiat cubulete.Amestecam pentru omogenizare si o lasam la racit.
  • Albusurile le mixam cu zaharul ramas si le incorporam la crema cand aceasta este complet rece.
  • Intr-o tava de marimea foilor punem folie alimentara astfel incat sa putem infasura prajitura dupa ce o umplem..
  • Umplem foile cu crema si apoi sigilam cu folia pentru ca prajitura sa se inmoaie mai repede.Lasam la rece cateva ore bune,portionam in patratele,dreptunghiuri si presaram zahar pudra.Pofta buna.


Poze

CREMSNIT
CREMSNIT - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

08/02/2014

EXTRAORDINAR

(0) (0) Abuz
05/09/2013

O voi face si eu

(0) (0) Abuz
06/03/2013

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
07/05/2012

Bunnnnnnnnnnnn

(0) (0) Abuz
23/04/2012

O reteta super....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cremsnit à la petitchef
Cremsnit à la petitchef
10 porții
2 zile 1 h
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chec cu nuca si ciocolata
Chec cu nuca si ciocolata
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mojito cubanez
Mojito cubanez
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga cu lamaie si merengue
Buturuga cu lamaie si merengue
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mona de pascua
Mona de pascua
8 porții
5 h 25 m
Ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează