Cozonac dungat

Un cozonac delicios cu un aspect deosebit....sper sa il incercati macar o data
Ingrediente
15
Preparare
Preparare2 ore
Gătire1 oră
- Se amesteca ceaiul cu drojdia, amoniul, zaharul, ouăle bătute, sare, scorțișoară si faina. Se frământă adăugând ulei si faina daca mai e nevoie apoi se lasa sa crească o ora.
- Cand e gata se împarte aluatul in 2 : o parte ramane alba si una se amesteca cu ness-ul. Fiecare se imparte in cate 6 bucati si se intind cat tava de cozonac.
- Se pun unele peste altele si se pun in tava pe diagonala. Se unge cozonacul cu putina apa si se coace 1 ora la 160 grade. Cand e gata se unge cu un amestec din apa cu zahar si se lasa sa se răcească.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!