Cernem făina într-un castron împreună cu cacao, scorțișoara și sarea. Osânza, pentru că asta am folosit eu, se freacă bine cu zahărul.
Adăugăm oul și esența de vanilie și frecăm bine în continuare. Se adaugă praful de copt dizolvat cu o lingură apă. Amestecăm bine.
Adăugăm amestecul de făină și frământăm bine până la omogenizare. Aluatul rezultat l-am împărțit în două.
Am făcut 2 rulouri cu diametrul de 4 cm, pe care le-am tăiat în rondele de 1/2 cm. Fiecare bucățică am rulat-o între mâini și i-am dat forma unui cornuleț. Au ieșit în jur de 50 bucăți.
Se pun într-o tavă neunsă și se dau la cuptor (preîncălzit) la 180 grade C pentru 15-18 minute. Se lasă la răcit în tavă, după care tăvălesc prin zahăr pudră ușor vanilat. Minunate lângă un pahar cu lapte sau o ceașcă de cafea.
Comentarii:
F. bune.
Buuun
Excelent!!!
Super
Yami
Totul este super bun
Imi plac cornuletele umplute, dar sint bune si acestea.
Sunt bune