Se pun intr-un vas toate ingredientele si se framanta cu lapte pana se obtine o aluat potrivit(nu foarte tare).Se imparte aluatul in doua ,intr-o jumatate se pun 3 linguri de cacao.Se lasa la crescut 1 ora. Din fiecare aluat se face o rulada pe care o taiem in 6-8 bucati(eu am taiat-o in 6).Bucatile astfel taiate le intindem cu s
ucitoarea. Din fiecare aluat se face o rulada pe care o taiem in 6-8 bucati (eu am taiat-o in 6). Bucatile astfel taiate le intindem cu sucitoarea.Se suprapune foaia alba peste cea maro si mai trecem o data cu sucitoarea peste ele pentru a se lipi mai bine.Foaia astfel obtinuta se taie in 8,pe fiecare bucata se pune nutella sau finetti ,dupa care se rasuceste. .Cornurile le asezam intr-o tava unsa cu ulei si se tine 15 minute in cuptorul incins foarte bine.Se lucreaza numai cu ulei.
Comentarii:
VOI INCERCA SI EU FF INTERESANT SI USOR
Voi prepara:)
Bravoo!
DELICIOS SI SUPER FIN,FELICITARI!
Mancarea este parfumata si delicioasa
Arata super!!!!
Super bune!