Se pun intr-un vas toate ingredientele si se framanta cu lapte.Se imparte aluatul in doua ,intr-o jumatate se pun 3 linguri de cacao.Se lasa la crescut 1 ora.
Din fiecare aluat se face o rulada pe care o taiem in 6-8 bucati (eu am taiat-o in 6). Bucatile astfel taiate le intindem cu sucitoarea.Se suprapune foaia alba peste cea maro si mai trecem o data cu sucitoarea peste ele pentru a se lipi mai bine.Foaia astfel obtinuta se taie in 8,pe fiecare bucata se pune nutella sau finetti ,dupa care se rasuceste. Cornurile le asezam intr-o tava unsa cu ulei si se tine 15 minute in cuptorul incins foarte bine.Se lucreaza numai cu ulei.
La ingrediente adaugati si 500 ml lapte caldut pentru framantat. La sfarsit cornuletele fierbinti (suportabil) se trec printr-un sirop fiert, facut din 300g zahar, 100ml apa, 20g unt, 2plicuri zahar vanilinat. Pofta buna!
Comentarii:
E ft buna
Super buni!..
Cat lapte avem la ingrediente?
Superb bv de 10000 de ori simplu si bun
Ai uitat si cacaoa!
La ingrediente adaugati si 500 ml lapte caldut pentru framantat. La sfarsit cornuletele fierbinti (suportabil) se trec printr-un sirop fiert, facut din 300g zahar, 100ml apa, 20g unt, 2plicuri zahar vanilinat. Pofta buna!
Toate ingredientele sunt trecute.
Cred ca jumatate din ingrediente sunt trecute la ingrediente