Clafoutis cu visine/ sour cherry clafoutis

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se toarna brandy-ul peste visine si se lasa 10-15 minute, dupa care se scurge bine.
  • Se incinge cuptorul la 190 grade Celsius . Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu zahar, scuturandu-se excesul. Daca aveti o tava nu foarte inalta, puneti-o pe o alta tava mai mare ca sa va fie mai usor de bagat si scos din cuptor.
  • Se amesteca intr-un bol faina, zaharul si sarea. Se adauga ouale si se bat pana cand se topeste zaharul.
  • Se adauga frisca lichida si se incorporeaza mestecand continuu. Se amesteca visinele in aluat si se toarna in tava pregatita.
  • Se coace in cuptorul incins 30-35 minute pana cand este rumenita.

Punctează această reţetă

MMihaela_76

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: