Clafoutis cu visine/ sour cherry clafoutis
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Se toarna brandy-ul peste visine si se lasa 10-15 minute, dupa care se scurge bine.
- Se incinge cuptorul la 190 grade Celsius . Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu zahar, scuturandu-se excesul. Daca aveti o tava nu foarte inalta, puneti-o pe o alta tava mai mare ca sa va fie mai usor de bagat si scos din cuptor.
- Se amesteca intr-un bol faina, zaharul si sarea. Se adauga ouale si se bat pana cand se topeste zaharul.
- Se adauga frisca lichida si se incorporeaza mestecand continuu. Se amesteca visinele in aluat si se toarna in tava pregatita.
- Se coace in cuptorul incins 30-35 minute pana cand este rumenita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă