Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul si cu cele 5 linguri de apa, se adauga apoi esenta de vanilie si treptat faina.
Albusurile se bat spuma tare si dupa ce faina a fost amestecata in compozitia de galbenusuri si zahar se adauga si spuma de albusuri.
Intr-o tava unsa cu putin unt si tapetata cu faina se pune compozitia de prajitura si se da la cuptorul incins la 180 grade pentru 13 min. Dupa aceste minute se scoate de la cuptor si se adauga fructele, in cazul meu visine si struguri insa puteti incerca si cu piersici sau fructe de padure sau alte fructe.
Se pune din nou la cuptor pana ce trece de testul scobitorii.
Cand este gata si o scoateti din cuptor trebuie sa rezistati tentatiei de a o taia pentru ca trebuie sa se raceasca in tava, daca o veti taia calda se va intari mult mai repede.
Se poate servi simplu cu zahar pudra deasupra sau daca vreti puteti face o glazura din crema de branza cu unt si zahar pudra este foarte buna.
Comentarii:
F buna
F. rapida
Foarte buna~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ca la mama acasa!
Am incercat si eu reteta
este foarte usor de facut...si este foarte delicioasa
Minunata,
Foarte buna va fi prajitura ,mmmmmmmmmmmmm
E buna
Foarte buna