Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se aseaza visinele si se presara 2 linguri de zahar.
Se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-40 minute, pana cand fructele se inmoaie putin si se formeaza siropul.
Cu 10 minute inainte de a trece timpul necesar fructelor, se face un blat din 4 oua.
Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu 4 linguri de zahar. Galbenusurile impreuna cu uleiul se omogenizeaza si se toarna peste spuma de albusuri.
Se presara faina si praful de copt. Se omogenizeaza si se toarna peste visine.
Se continua coacerea inca 20 minute pana cand blatul trece testul scobitorii.
Se scoate din cuptor, se aseaza un platou deasupra si se rastoarna.
Comentarii (51):
Excelenta
Excelenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mmm ce bun
BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAA RAU!
Excelent
E cea m rapida si usoara din tot ce am citit!!Super!!
Un desert usor si foarte gustos, place copiilor foarte mult
Foarte buna !
Usor de facut si delicios
Mi se pare interesanta si usor de facut. Am sa o incerc si sper sa imi placa si mie si sotului....