Tarta cu visine
E vremea visinelor!
Ingrediente
8
Preparare
- Intr-un vas termorezistent uns cu unt, se aseaza visinele si se presara 2 linguri de zahar.
- Se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-40 minute, pana cand fructele se inmoaie putin si se formeaza siropul.
- Cu 10 minute inainte de a trece timpul necesar fructelor, se face un blat din 4 oua.
- Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu 4 linguri de zahar. Galbenusurile impreuna cu uleiul se omogenizeaza si se toarna peste spuma de albusuri.
- Se presara faina si praful de copt. Se omogenizeaza si se toarna peste visine.
- Se continua coacerea inca 20 minute pana cand blatul trece testul scobitorii.
- Se scoate din cuptor, se aseaza un platou deasupra si se rastoarna.
Se lasa sa se raceasca si se serveste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Mmm ce bun
am gătit această rețetă
anonymous
BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAA RAU!
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
E cea m rapida si usoara din tot ce am citit!!Super!!
am gătit această rețetă
anonymous
Un desert usor si foarte gustos, place copiilor foarte mult
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna !
am gătit această rețetă
anonymous
Usor de facut si delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Mi se pare interesanta si usor de facut. Am sa o incerc si sper sa imi placa si mie si sotului....
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă