Pandispan cu visine congelate (frozen sour cherry sponge)

Ingrediente
6
Cost estimat: 1.75Euros€ (0.29€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu)Pune foaie de copt in tava Bate bine albusurile cu un praf de sare, pana spuma devine tare.
- Amesteca galbenusurile, zaharul, uleiul, esenta de vanilie cu mixerul pana devin o crema deschisa la culoareIn galbenusuri pune praful de copt si amestecaPune galbenusurile in albusuri si amesteca cu o spatula, de jos in sus ca sa nu se lase compozitia
- Adauga faina cernuta si amesteca in acelasi felToarna compozitia in tava si intinde-o uniformPresara 1 lingura de faina peste visine si amesteca.
- Pune visinele in tava, uniform coace 25 minute sau pana ce pandispanul e copt Scoate pe un gratar si presara cu zahar vanilat. Asteapta sa se raceasca .
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 285Kcal
- Carbo: 31.8g
- Grăsimi: 12.9g
- Grăsimi sat.: 2.6g
- Proteine: 9.6g
- Fibre: 0.8g
- Zahăr: 19.8g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (103g)
Cooking with my soul
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este f bun, pufos și gustos!
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta reteta
anonymous
Dulcineea
anonymous
E beton reteta si usor de facut