Pandispan cu visine congelate (frozen sour cherry sponge)

Pandispan cu visine congelate (Frozen sour cherry sponge)
Desert
6 porții
Foarte ușor
50 min
285 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 1.75 (0.29€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu)Pune foaie de copt in tava Bate bine albusurile cu un praf de sare, pana spuma devine tare.
  • Amesteca galbenusurile, zaharul, uleiul, esenta de vanilie cu mixerul pana devin o crema deschisa la culoareIn galbenusuri pune praful de copt si amestecaPune galbenusurile in albusuri si amesteca cu o spatula, de jos in sus ca sa nu se lase compozitia
  • Adauga faina cernuta si amesteca in acelasi felToarna compozitia in tava si intinde-o uniformPresara 1 lingura de faina peste visine si amesteca.
  • Pune visinele in tava, uniform coace 25 minute sau pana ce pandispanul e copt Scoate pe un gratar si presara cu zahar vanilat. Asteapta sa se raceasca .

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 285Kcal
  • Carbo: 31.8g
  • Grăsimi: 12.9g
  • Grăsimi sat.: 2.6g
  • Proteine: 9.6g
  • Fibre: 0.8g
  • Zahăr: 19.8g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (103g)
C Cooking with my soul

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este f bun, pufos și gustos!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta reteta

abuz

anonymous

Dulcineea

abuz

anonymous

E beton reteta si usor de facut

abuz