Briose cu migdale

Un desert delicios!
Ingrediente
8
Ingrediente:
Rețete inrudite
-
Briose butchy - briose fara unt
-
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
-
Brioșe inimă de sf valentin
-
Briose englezesti cu ou si bacon
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Se amesteca intr-un vas ouale,zaharul,vanilia,coaja de lamaie si untul pana cand se topeste zaharul,apoi adaugam treptat laptele si faina amestecata cu praful de copt, si omogenizam intreaga compozitie pana cand aluatul capata ceva consistenta si este usor elastic.La sfarsit de tot adaugam si migdalele felii si amestecam.
- Luam tava de briose si formele de hartie (optional),asezam hartia in tava si turnam aluat in fiecare hartie cam trei sferturi.La sfarsit (daca doriti) pe fiecare briosa se mai pun cateva felii de migdale.
- Se da la cuptor la foc potrivit 25-30 min.Incercati cu o scobitoare,una din briose,daca aceasta este curata inseamna ca s-au copt.
Pofta buna! - Va astept si pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
26/06/2013
Ma bucur mult pentru aceasta reteta ,nici nu stiti cat de mult pentru ca tocmai am cumparat chese pentru aceste minumate briose. Multumesc
am gătit această rețetă
26/06/2013
Fac si eu briose ,reteta este cam la fel ,sunt convinsa ca sunt foarte bune .Ma gandesc cum se pot taia migdalele felii.
Migdalele asa le-am cumparat...felii dar daca ai un robot de bucatarie cred ca le poti marunti si acolo.