Am amestecat toate ingredientele intr-un bol pana a rezultat o compozite omogena si cremoasa.
Am pregatit formele pentru briose si le-am umplut cam la 1/2 din capacitatea lor. Neavand forma teflonata nu le-am umplut mai mult deoarece se deformeaza formele din hartie si astfel obtineti briose gustoase :), dar nu prea aspectuoase...
In plus fata de reteta originala am adaugat (in unele din briose ...vezi poza de mai sus) si cate o lingurita de gem (in cazul meu de prune). Cele cu gem mi s-au parut si mai delicioase :).
Se tin in cuptorul preincalzit cca 15-20 minute.
Pentru glazura am topit ciocolata la microunda impreuna cu frisca. Cu aceasta compozitie obtinuta am decorat briosele :).
Comentarii:
Sa incercatpentru ca iese foarte bun!
Excelent
A fost foarte gustoasa...!!!
Yum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am incercat reteta! Este excelenta! Mai ales cu gem :D.
AM SA INCERC CAT DE CURAND.
I-mi place