Briose a la mazilique

Briose a la Mazilique
Desert
4 porții
Foarte ușor
25 min

Briose delicioase usor de preparat!


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Briose butchy - briose fara unt


      Preparare

      Preparare10 min
      Gătire15 min
      • Am amestecat toate ingredientele intr-un bol pana a rezultat o compozite omogena si cremoasa.
      • Am pregatit formele pentru briose si le-am umplut cam la 1/2 din capacitatea lor. Neavand forma teflonata nu le-am umplut mai mult deoarece se deformeaza formele din hartie si astfel obtineti briose gustoase :), dar nu prea aspectuoase...
      • In plus fata de reteta originala am adaugat (in unele din briose ...vezi poza de mai sus) si cate o lingurita de gem (in cazul meu de prune). Cele cu gem mi s-au parut si mai delicioase :).

        Se tin in cuptorul preincalzit cca 15-20 minute.
      • Pentru glazura am topit ciocolata la microunda impreuna cu frisca. Cu aceasta compozitie obtinuta am decorat briosele :).
      • Sa aveti pofta!!


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      26/11/2013

      Sa incercatpentru ca iese foarte bun!

      am gătit această rețetă
      (0) (0) abuz
      04/02/2014

      Excelent

      (0) (0) abuz
      26/12/2013

      A fost foarte gustoasa...!!!

      (0) (0) abuz
      30/12/2012

      Yum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      (0) (0) abuz
      rammy, 31/03/2012

      Am incercat reteta! Este excelenta! Mai ales cu gem :D.

      (0) (0) abuz
      30/03/2012

      AM SA INCERC CAT DE CURAND.

      (0) (0) abuz
      30/03/2012

      I-mi place

      (0) (0) abuz



      +